Rose McGowan eheti teljesítménye a teste mutogatása volt.

 

A Bűbájos boszorkák sorozatból is ismert színésznő egy hét alatt többet mutatott magából, mint az 1998-as MTV VMA-n, pedig ott aztán tényleg nem sok ruha takarta a testét.

A héten láthattunk tőle táncolós villantást, meztelen fotósorozatot és szűk leggingses feneket is.

Rose McGowanről eddig is tudtuk, hogy nem egy szégyenlős típus, amit először 1998-ban bizonyított be az MTV VMA vörös szőnyegén, ezt viszont túlszárnyalta az eheti teljesítménye.

December másodikán egy olyan videó került elő róla, amiben konkrétan teljesen meztelenül táncikál egy lakásban.

A pár perces kisfilmet Marlene Mariano készítette, akiről annyit érdemes tudni, hogy előszeretettel fotóz és filmez meztelen nőket.

rose-mcgowan-nude-photos-7

Figyelem!

A következő videó nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmaz. Csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk a megtekintését.

Lejátszás

Rose McGowan szexi villantásai

De hogy ne unatkozzunk McGowan teste nélkül, ötödikén újra láthattuk a színésznő mindenét, mikor a Drunken Stepfather oldalára kikerült pár kép róla, amik az Apartamento magazin számára készültek. Ez egyébként nem egy férfimagazin, hanem egy lakberendezési magazin.

rose-mcgowan-nude-photos-2

A fotókat ugyanabban a lakásban lőttéj, ahol a videó is készült, ezért feltételezzük, hogy ez egyrészt McGowan lakása, illetve hogy a videóhoz hasonlóan ezt a sorozatot is Marlene Mariano készítette. Ha a többi képet szeretné látni, kattintson ide, vagy az alábbi fotóra.

 rose-mcgowan-nude-photos-9

És ha ez nem lett volna elég, Rose McGowan az utcán is megmutatta magát, igaz, már felöltözve, de olyan szűk leggingsben, hogy a feneke még így is eléggé feldobhatta a napját azoknak, akik mögötte sétáltak.

Rose-McGowan-fake

 

Hozzászólások

Szólj hozzá: